SERIGRAFIA I TINTS NATURALS

Data:

19 març, 2022

Hora:

10:00

Ubicació:

La Seu d'Urgell

Taller Tartera i Color Botanica hem ajuntat forces per oferir-te un taller d’allò més interessant que combina la serigrafia i els tints naturals!

 

Una pràctica dins del món dels tints naturals consisteix el utilitzar els mordents (fixadors de color) i el que anomenem reserves per imprimir-los sobre el teixit i crear estampats. Aquesta tècnica ens permet utilitzar tècniques d’estampació tèxtil tradicionals com la serigrafia o el blockprint. I això és el que farem en aquest taller. Però començant des del principi.

 

Aprendrem a preparar una pantalla de serigrafia, dissenyant el motiu que volguem estampar i traspassant-lo-hi; la utilitzarem per imprimir amb diferents tipus de mordents i reserves per aconseguir colors diferents amb una mateixa planta. I finalment posarem els teixits a tenyir en el bany de color natural que haurem preparat prèviament.

 

Al ser un taller en el que treballarem diversos processos, tots amb temps de secat, cocció i espera força llargs, et proposem un dinar en grup, al costat del taller, per poder seguir compartint i acabar la feina després de les postres!

 

MATERIAL:
Et recomanem que portis un davantal o roba que es pugui tacar. La resta de material necessari per al taller el portem nosaltres!

 

ATENCIÓ! 

  • Si tres dies abans de la data del taller no hi ha un mínim de participants, el taller s’annul·larà i es retornarà la totalitat del preu de la matrícula a aquelles persones que estiguin inscrites.
  • En cas de cancelació per part d’un participant, només es retornarà l’import de la matrícula si ho informa amb una setmana d’antelació o si ho fa per causes majors (a consultar amb l’equip de Taller Tartera i Color Botanica)
Sorry, this event is expired and no longer available.

Ubicació:

Capacitat 6 (2 entrades lliures)
  • La Seu d'Urgell
  • C/ Canonges 35, baixos
  • Lleida

Detalls de la programació d’esdeveniments

  • 19 març, 2022 10:00   -   17:00
Comparteix aquest esdeveniment
AFEGEIX AL TEU CALENDARI
Go to top