TINTS NATURALS

Categories: Tints
Favorits Comparteix
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Sobre el curs

Endinsa’t a l’univers dels tints naturals!

En aquest curs aprendràs tot el procés de tintura natural d’inici a fi, per donar color als teus teixits orgànics amb els colors de les plantes.

Començaràs netejant el teixit amb el procés de descruat i el prepararàs perquè rebi el color natural aplicant-t’hi mordents d’una manera molt fàcil i ràpida.

Prepararàs banys de tint a partir de les plantes que tinguis a mà. I per anar més enllà, t’ensenyaré com preparar banys modificadors del color que et permetran aconseguir una àmplia paleta de colors a partir d’una sola planta.

 

Aquest curs funciona de la següent manera:

  • És un vídeo-curs, no és un curs en directe, així que no hi ha dates ni horaris establerts per fer-lo. No et preocupis si vivim en continents diferents amb zones horàries diferents, o si portes un ritme frenètic en el teu dia a dia. Quan compris el curs podràs veure’l quan vulguis i totes les vegades que vulguis: serà teu per sempre!
  • El curs està dividit en capítols i cada capítol correspon a un pas del procés tècnic. D’aquesta manera podràs anar aplicant el que t’explico, pas a pas, i avançarem juntes en el procés. Cada vídeo està acompanyat d’un document escrit on t’hi resumeixo el contingut.
  • En adquirir el curs hauràs de crear-te un usuari que et servirà per accedir a la teva àrea d’estudiant i accedir als materials sempre que vulguis. Ni els vídeos ni els documents son descarregables però els podràs consultar sempre que ho necessitis.
  • Materials: La primera lliçó del curs està dedicada únicament al materials que necessites. En el document adjunt hi trobaràs una llista detallada perquè et sigui fàcil preparar-te per la pràctica. Recorda que a la botiga online pots trobar-hi una selecció de materials per a la tintura.

Tot el contingut d’aquest curs és en llengua castellana.

Mostrar més

Course Content

Presentació i llista de materials
Presentació i llista de materials

  • Llistat de materials
  • Presentació i llista de materials
    01:21

El descruat
El descruat

El mordentat
El mordentat

A tenyir!
A tenyir!

Modificadors del color
Modificadors del color

Recapitulem
Recapitulem

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Go to top